Vad är Cryoterapi?
Cryo T-Shock är perfekt för kroppsdelar där lös hud behöver stramas åt, exempelvis efter viktminskning eller en graviditet.
Den speciella sammansättningen av värme- och kyla hjälper till att dra åt och släta till huden, öka din kollagenproduktion samt eliminera och kristallisera fettceller. Slutresultatet ger en mer skulpterad du!
Maskinen behandlar både kropp och ansikte. 
Perfekt för ställen med fett, celluliter och lös hud, men användas även för att motverka smärta och påskynda läkning!

Slätar ut och lyfter hud
Mage- och kärlekshandtag
Gäddhäng
Mammamage
Dubbelhaka
Tighta till lår/armar
Celluliter
Lyfta rumpan
Rynkor, åldersfläckar m.m.
Eksem, psoriasis, rosacea
Lindrar muskelinflammation och värk. Kan användas vid exempelvis fibromyalgi och reumatism.
Migrän
Öka muskeldefinition

Med hjälp av temperaturskiftningar kan Cryo T-shock påverka det behandlade området på cellnivå. Genom den senaste tekniken inom cryoterapi där kombinationen av hypertermi (värme) samt cryoterapi (kyla) tillsammans försiktigt och gradvis avlägsnar fett, eliminera celluliter och ger en fastare hud med god lyster.
Elimineringen av fettcellerna på det behandlade området är permanent. Men det långvariga resultatet beror på din livsstil, motion, diet och genetik. 
För att få bestående resultat kräver det att du aktivt jobbar med din fysiska hälsa.  Fettcellerna som fryses bort under behandling försvinner dock för alltid. I motsättning till bantning där man reducerar fetcellernas volym men inte antal.
Cryotoning, hudtoning/åtstramning och cellulitbehandlingar kan kräva ett underhållsschema för att resultaten ska bli bestående. Detta varierar mellan patient och patient. Vi ger dig alla verktyg som du behöver för att underhålla din behandling.
När du går ner i vikt minskar fettcellerna i storlek, men stannar kvar i kroppen, och har därför stor potential att åter öka i storlek. Med Cryo T-Shock förstörs och eliminerar fettcellerna i det behandlade området, och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin. Fettceller är mer sårbara för effekterna av kryoterapi jämfört med andra vävnadstyper. Maskinen hjälper även till att stimulera huden och vävnaden.
Behandlingen påskyndar all cellaktivitet i området och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt att eliminera fett lokalt samt att tona kroppen.
En typisk session varar från 15-60 minuter. Huden värms i några minuter med hjälp av enhetens hypertermiska värmesystem följt av en stadig kylning som är nyckeln till att eliminera fettvävnad. Fettceller kommer naturligt att dö när de utsätts för temperaturer mellan -5º och 8º Celsius.
Detta är en icke-kirurgisk behandling som oftast är helt utan bieffekter. Ett fåtal får lätt rodnad och avdomnad som följd av behandlingen, vilket avtar efter några dagar.
8 av 10 användare märks tydliga resultat redan efter en behandling!
Bäst och mest långvarigt resultat uppnås efter 4–8 behandlingar. För att uppnå absolut bästa resultat ska du även följa angivna kostråd och utföra lymfmassage. Du får alla direktiv av oss vid din behandling!
Cryo T-Shock behandlingen är helt säker. Det finns idag inga kända biverkningar. 
Ett fåtal patienter kan få en lätt rodnad som uppstått efter behandlingen, samt en viss avdomnad känsla av det behandlade området. Denna rödhet och avdomnad försvinner dock efter några dagar. Inga långvariga biverkningar har hittills konstaterat.


HUR HJÄLPER BEHANDLINGEN MOT CELLULITER?
Celluliter finns i de övre fettcellskikten. Cryo T-Shock riktar sig mot djupare lager av fettceller och de vätskor som binder dem samman. Blod rusar till de kalla områdena, vilket gör att lymfsystemet börjar tömma de förstörda cellerna och avlägsna avfall.
Faktum är att kyla ökar blodcirkulationen ganska dramatiskt. Den varma ”chock” som följer den kalla terapin ökar än mer blodflödet och lymfsystemets effektivitet. Vanligtvis ser du att celluliterna börjat minska efter den tredje sessionen.
För att förbättra resultaten rekommenderar Pagani, som tillverkar Cryo T-Shock, att du går, helst intervall, i minst 30-60min efter en behandling, för att hjälpa kroppensmetaboliska elimeneringsprocesser.
Du får även kostprogram samt träningsprogram rekommenderat vid behandling! Detta är viktigt att följa för att få bästa resultat.
Det finns dock ett fåtal människor som inte upplever någon direkt skillnad, även efter flera behandlingar. Men de flesta som gör detta märker goda resultat efter 4-8 behandlingar, speciellt när de följer tränings- och kostschemat.
Innan behandlingen rekommenderar vi att ni har druckit mycket vatten, samt att inte använda kosmetika, eller hudlotion på behandlingsområdet.
Vi rekommenderar 4–8 behandlingar för att få bästa resultatet. Det är först efter så många sessioner det brukar synas ordentligt. Processen i kroppen med att eliminera fett kan fortsätta i upptill 8–12 veckor efter behandling.
Cryo T-Shockbehandling är helt smärtfri. 
Till skillnad från ”coolsculpting” och andra Cryo-terapibehandlingar använder Cryo T-Shock värme tillsammans med kyla. Detta levererar en ”chock” mot fettcellerna samt påskyndar processen att döda och eliminera dem. Genom att öka hudens ansträngningar, ökar det också kollagenet och elasticiteten i huden. Det i sig slätar ut och drar åt huden. Det är värmen i kombination med kylan som gör Cryo T-Shock så speciell!
Värmen hjälper lymfsystemet att forsla ut de döda vita fettcellerna. Med så mycket som 20-40 procent enligt tillverkaren. Träning och rörelse efter varje behandling kommer att påskynda ämnesomsättningen och maximera resultatet.
Hör gärna av dig till oss om du har frågor!